Den här fantastiska maten åt vi i onsdags:
Förrätt: Gibier de poivre
Pepparstekt hjort, rostad blomkålscrème, saltrostade solroskärnor & torkade lingon

Varmrätt: Magret de canard
Ankbröst med confit, spenat, majrova, grönpeppar & ankleversky

Dessert: Crème caramel
Hjortronmylta, hjortronkaramell & pistagenötter

Kul med såna här färdigkomponerade menyer, när man får chansen att testa på sånt som man annars inte äter. Jag kör alltid på säkra kort och beställer oxfilé när jag är på restaurang, kanske för att jag är ute så sällan, men ändå. Skulle nog aldrig själv välja ankbröst, men det visade sig vara fenomenalt gott! Annars var kvällens godaste, ganska otippat, spenaten som serverades till huvudrätten - to die for!
Mat alltså - ibland önskar att man skulle kunna sitta och äta i all evighet. Det finns nästan inget som slår njutningen av en verkligt god måltid. Jag hoppas att jag någon gång får chansen att lära mig laga mat på riktigt.