Det känns som att typ hälften av mina blogginlägg består av klagomål över att jag är sjuk. Men hey, det är min blogg och ibland måste man få klaga eller?

Ja, jag mår fullkomligt skit just nu. Skulle vilja påstå att jag mår så dåligt man kan må, men det kanske är lite att ta i. Vaknade i alla fall upp klockan två inatt av feberdrömmar och termometern visade på 39 grader. Tryckte i mig ipren och lyckades somna om någon timme senare. Tvingade mig upp vid 13 och sedan dess har jag även fått extremont i halsen, huvudvärk, illamående, ryggont och snuva. Fy fan för att vara riktigt förkyld.

Så vad gör jag nu? Fortsätter kolla på Greys Antomy och trycka i mig favoritkuren (vitlök, apelsen, te med honung, kall juice, varm juice med riven ingefära, ipren, alvedon, strepsil och naturligtvis echinagard). (Kanske ska påpeka att detta inte är favoritkuren på grund av den himmelska smaken, utan för att jag tror stenhårt på att den hjälper). Jag ska också fortsätta förbanna mig själv för att jag läste av utomhustermometern fel igår morse. Istället för -11,8 trodde jag det var -1,18 och skippade både halsduken och sadeltäcket. Synden straffar sig själv bevisligen.

Och så ska jag hålla tummarna stenhårt för att jag blir frisk snart, åtminstone lagom till helgen när vi ska på skidresa till Norge. Så till alla högre makter; snälla låt mig få åka skidor nästa vecka!






Geilo 2011. Perfekt vecka.