DÅLIGT
¤ Uppdateringen på bloggen. Timmarna räcker inte riktigt till...
¤ Tidiga morgnar och allt för lite sömn (tåget till Älmhult går kl 07:00 och pendling suger musten ur en!).
¤ Å-tangenten på min drygt ett halvår gamla dator har börjat lossna. Går väl på garanti, men ORKA GREJA MED DET!
¤ Det är just nu både kampanj och ICA Student-rabatt på ICAs toapapper - men toapappret är slut på Malmborgs och ingen vet när det kommer in på lager igen.
 
BRA
¤ Idag hade vi en heldag på golvet på IKEA-lagret och det kändes riktigt, riktigt bra. Vi är nu fulla av nya idéer och positiva inför fortsättningen.
¤ Vi har hittat en buss som går raka spåret från Älmhult station till DC Syd (där vi jobbar). No more walking i snålblåst och regn!! (Den går dock bara två gånger per dag så det gäller att passa tiden)
¤ Jag har kommit på ännu ett braigt middagtips för lata och fattiga studenter - frysta pannkakor i storpack! Tinar i mikron på en minut och med lite sylt, grädde och banan på det smakar de fantastiskt! Kostnad: ca 11 kr/portion.
¤ Igår lyxade vi till det med en middag ute, jag och Gabbi och vår gamla plugghomie Hjalmar. Jag försöker ju snåla in en del på mat, men ibland måste man få unna sig det där lilla extra. Och en restaurangmiddag är ju så mycket mer än bara mat, det går snarare på mitt nöjeskonto.
¤ Jag kan ha hittat en übergrym grej på nätet, typ för bra för att vara sant  - återkommer när jag vet om det verkligen stämmer.
¤ Imorgon kommer Mattias hit och en riktig myshelg väntar - längtar!
 
SAMMANSTÄLLNING
Jag tror vi kan enas om att det är mest bra saker just nu. Man kan inte blogga på topp jämt, trötthet botas enkelt med kaffe, jag har fortfarande några månader på mig att fixa till datorn och toapapper är väl inget nödvändigt...
 
Nej, nu ska jag göra en tidig sorti och somna före 22. Fredag imorgon, då ska man vara på topp!