Ikväll ska jag spela final i cupen (korpen) och på söndag kommer jag att befinna mig i Polen. Med andra ord missar jag både veckans originalavsnitt och repris av Grey's Anatomy. TRIST!

Om man ska försöka se det positivt istället så kan man ju dock ladda ner (har jag hört, det är inget jag sysslar med). Och en weekendresa till Polen med femstjärnigt hotell, varm inomhuspool, bastu, relaxavdelning, hotellfrukost, en kväll på opera, julmarknader, fika och goda restaurangmiddagar med finaste Mattias kan nog väga upp för att jag tvingas se ett avsnitt utan svensk text. Man kanske inte ska klaga ändå...

För övrigt kan jag meddela att jag har sagt upp mig från jobbet. Det blev för mycket och något var tvunget att plockas bort. Eftersom min ekonomi numera stabiliserat sig och jag verkligen vill satsa på skola och träning så blev valet ganska enkelt. Jag har därmed bara tre pass kvar att jobba, det sista den 19e december, och jag kommer vara ledig hela jul och nyår och hinna umgås med nära och kära. Frihet! :)

Nu måste jag packa det sista (flyget till Warszawa går kl 08:00 imorgon) innan det är dags att pallra sig iväg till Victoriastadion. Wish me luck!