Här har varit tomt ett tag (igen...). Så blir det när man flyttar till en ny stad, börjar på ett nytt jobb, går upp omänskligt tidigt varje morgon och kommer hem som ett vrak på kvällen. Men nu har jag äntligen börjat komma in i lite rutiner och känner mig som en människa igen. Har två timmar att fördriva på tåget påväg till Lund så det passade bra med en uppdatering.

Ny stad och nytt jobb ja. Bor numera i Helsingborg och kan titulera mig som medarbetare på Lindab AB utanför Båstad. nget permanent alltså, bara fyra veckor nu i sommar. Eller inte så bara, de här veckorna har verkligen fått mig att inse hur otroligt slappt och bekvämt man har det som student. Inte för att klaga, jag är fantastiskt nöjd och tacksam över mitt sommarjobb, men att gå upp kvart över fem varje morgon, åka fem mil till jobbet, jobba åtta timmar och komma hem runt halv sex på kvällen är verkligen ingen barnlek. Att vara student däremot, DET är en barnlek i jämförelse. Lediga förmiddagar, ta sovmorgon när man vill, sticka utomlands en vecka, ja bortsett från tentaveckorna är det himmelriket. Satan vad jag ska njuta av min sista termin i höst! :-)

Annars då? Själva jobbet är helt okej, stundtals roligt och stundtals väldigt frustrerande. Jag har havsutsikt från fönstret på mitt kontor och brukar spendera lunchrasten med att hälsa på hästarna i hagen tvärsöver vägen. Första veckan på jobbet övervägde jag att hoppa av mina logistikstudier och tilbringa resten av mitt liv på city gross.Den här (tredje) veckan känns logistik helt okej.

Ovan tåg-bloggare börjar må illa. Får lägga ner telefonen en stund och fortsätta när tillfälle ges. Jag lever i alla fall, har det bra, och om en dryg vecka har jag semester igen.