1. I förmiddags drog jag stortån in i tröskeln och fick en blodblåsa som blödde genom strumpan. P A I N.

2. Jag fixade nytt pass idag. Eftersom man alltid blir så ruskigt dålig på de där bilderna passade jag på att fixa iordning mig lite extra innan för att försöka se någorlunda normal ut på kortet. Stylade om håret och klippte till och med luggen. Väl på plats klagade dock kärringen bakom disken på att mitt hår täckte ögonbrynen (herregud?!). Jag var tvungen att dra luggen åt sidan med en hårnål, vilket resulterade i en hårtofs som stod rakt ut från huvudet. Antagligen den sämsta passbilden genom tiderna.

3. Handlade lite på Åhléns och lämnade fram en 50-kronors värdecheck. En tag senare upptäckte jag på kvittot att ingen rabatt var avdragen, tjejen i kassan hade bara tagit emot checken och lagt ner den i kassan utan att skanna den. Tack för den.

4. HM har fått in vårens kollektion av ballerinaskor, ett antal olika modeller i jättefina färger. Jag provade igenom allihopa utan att ett enda par passade. Värdelösa fötter.

5. Igår var det löning och jag fick in ungefär 8 000 mer än beräknat på kontot. Jobbigt. Nu måste jag göra om hela vårbudgeten.