Sitter på tåget igen, på väg till Norrköping igen. Mina kollegor måste tro att jag hatar Västerås eftersom jag kommer med en packad resväska till jobbet varje fredag morgon och tar första bästa tåg iväg från stan så fort jag slutat på eftermiddagen. Men det här är sista reshelgen på ett tag, nästa lördag blir det att upptäcka vad Västerås stad har att erbjuda.
 
I alla fall, jag sitter på tåget, och jag är så jävla glad!!!! 
 
Det spelar likom ingen roll att jag haft en skitvecka, att jag fortfarande är förkyld, att jag tabbade mig med en order på jobbet idag, att mina blommor dör eller att pengarna på kontot sinar. Allt där är glömt för ikväll ska jag få uppleva något som jag drömt om sedan jag var sjutton år och spelade American Idiot på repeat på stereon. Jag ska få se Green Day, världens bästa band, live på Bråvallafestivalen!!!! Och det här fick jag alltså reda på igår när min fina, underbara pojkvän avslöjade min födelsedagspresent. Jag är inte så mycket för konserter egentligen, men alltså Green Day... det är magiskt!! Är det ett band jag vill se så är det dem. Och det ska jag få göra. Ikväll. Galet!!
 
Lyssnar på spotify för fullt och är taggad till tänderna. Återkommer förhoppningsvis med en recension imorgon (om inte Mattias lurar i mig för många cider). Tills dess önskar jag er en fantastisk fredagkväll, det tänker jag ha!