Dålig uppdatering senaste veckan, av förklarliga skäl. Har skrivit två tentor på fyra dagar och inte hunnit med mycket annat än att plugga, sova och äta. Knappt det ens, var länge sedan jag åt så mycket onyttig pizza, Sibylla-hamburgare och färdigmat. Nu är det över i alla fall, och jag har jullov, även om tentorna inte gick som jag jag hoppats. Extemt oförtjänt dåligt faktiskt, med tanke på hur mycket tid jag lagt ner. Tråkigt när man känner att man ändå har rätt bra på koll på kursen, men tentan inte alls speglar det det föreläsningarna handlat om.

Lov är det i alla fall, och jag ska verkligen njuta. Träffa fina människor, julshoppa, pyssla, baka, laga god mat och umgås med familjen. På tisdag bär av till Östergötland och innan dess ska mina sista tre jobbpass klaras av. Tror helgen kommer gå i raketfart, bara vetskapen om att "det här är sista lördagen någonsin" lär göra mycket.

Kan passa på att visa några grymma ganska suddiga bilder från förra lördagens julfest med jobbet (där jag drack alkoholfria drinkar och åkte hem först av alla för att kunna plugga till en tenta som sedan gick åt skogen, men det är ju en annan femma). Själva middagen var en ganska medioker historia med okej mat och människor till bords som jag inte direkt brukar umgås med. Men showen efter middagen - wow! Det var magi och galenskap blandat med schlagerdängor och bäst av allt; en gammal Idol från 2010 var där och uppträdde. En av mina favoriter genom Idols historia faktiskt, känner ni igen honom?







Geir Rönning. Hans version av Rosanna var magisk. Klicka här för ett smakprov.

Nu sticker jag iväg på ett 55 minuters box intensiv-pass för att få ge utlopp för mina agressioner över usla tentor. Hoppas på en rejäl tredagarsträningsvärk efteråt.